bloglovin

Kaptel 13

Tidigare:

"Where in Sweden are you from?"
"Stockholm."
"And how old are you?" Frågade han och drog mig närmare. Jag log mot honom och borrade in mitt huvud mot hans bröstkorg.
"You have to guess, but tomorrow. Good night Louis" Sa jag.
"Good night honey" Sa han och la sin vänster arm över mig, och kysste mig god natt. Där efter somnade vi.



Nu:




Emmas perspektiv:
Jag vaknade av att jag råkade dunka mitt huvud i sänggaveln. Jag tittade mig lite förvirrat omkring i rummet och tittade sedan på Louis som sov som ett barn. Han såg så gullig ut, men jag ville inte väcka honom, så jag tog försiktigt bort hans arm från min magen och gick försiktigt upp ur sängen. Jag hittade min klänning ute på balkongen som någon hade hängt upp, så nu var den torr och väldigt varm, för den är ju svart. Jag gick in och satte på mig den och la tröjan och byxorna på en stol. Jag hittade ett papper och en penna och skrev: "Dear Louis. Thank you for yesterday, I had a great time. But I have to go now, my parents will kill me, but see ya later? Love /Emma" och la den på nattduksbordet bredvid sängen. Jag gick ner till hotellrummet och hoppades att mina föräldrar inte skulle vara där, men jag hade ju min vanliga tur, de var där.
"Var har du varit? Vi ringde Sebastian, men han hade bara sett dig med en kille och att ni hade försvunnit tidigt. Så Emma, var har ni varit?" Frågade pappa.
"Ja, vi försvann tidigt, men vi gick upp till hans hotellrum - låt mig till punkt- och där drack vi ENDAST vatten och jag sov på soffan för jag ville inte väcka er. Okej?" Sa jag. Okej, jag ljög för mina föräldrar, men skulle jag säga sanningen skulle jag få utegångsförbund resten av resan och säkert 2 månader efter. Och jag ville ju träffa Louis innan vi reser hem, jag kommer ju typ aldrig träffa honom igen. Och jag vill ju så gärna träffa honom igen...
"Om det var allt som hände har jag inget att klaga på. Eller vad tycker du?" Sa mamma och tittade på pappa.
"Nej. Emma, du får antingen ligga vid poolen idag, vara inne eller ringa och hitta oss på stranden." Sa mamma och de gick mot dörren. "Okej?"
"Visst. Syns" Sa jag och stängde in mig på toaletten.



Louis perspektiv:
Jag vaknade av att killarna hoppade i min säng och sjöng våran morgonsång. Jag öppnade ena ögat och hoppades på att se Emma, men såg istället ett brev på bordet. Jag satte mig upp och räckte mig efter det. Jag läste det och gick upp. Killarna kollade konsigt på mig, men jag frågade istället Niall: "Niall, breakfast?"
"Yeah buddy." Sa han och vi alla skrattade. Vi gjorde oss i ordning och gick sedan ner. Eller gick och gick, vi snarare hade springtävling ner för trapporna. Zayn vann och Harry kom sist. Han sa för att han lät oss andra komma före. Vi gick in i resturangen och det första jag såg var Emma. Jag gick en omväg och smög upp bakom henne. Jag kom runt och la mina armar runt hennes midja.
"Hi Louis" Sa hon och försatte ta mat.
"Hi babe" Sa jag och ställde mig bredvid henne. "What are you gonna do after breakfast?"
"What are you gonna do after breakfast?" Frågade hon och log.
"I'm gonna stop there. Emma you're going with us to the beach. And you're gonna eat with us" Sa Harry.
"I'm gonna be with you under and after breakfast. It's that a good answer?" Frågade hon och skrattade.
"Best answer." Sa jag och gick för att ta mat.



Emmas perspektiv:
Jag tittade och skrattade åt Niall som såg ut att ha med sig halva servringen med mat till bordet.
"Are you really gonna eat that Niall?" Frågade jag och åt mera vattenmelon.
"Yeah buddy" Sa han och började äta på sitt berg av pannkakor.
"Is he really gonna eat ALL that?" Frågade jag Louis.
"I'm not surprise if he going to get more. But I think you're eating a lot too" Sa han och tittade på mitt egna berg av pannkakor med sirap, deverse sallad, juice, té och chokladflingor med mjölk.
"Sorry I'm hungry." Sa jag och började äta på en av mina pannkakor.
"You know, you and Niall should have an eating competition sometime and see how's eating most" Sa Zayn.
"She can't beat me" Sa Niall med en säker röst.
"Are you really sure about that?" Frågade jag och fortsatte äta på mina pannkakor.
"Ohh. Niall beated by a girl in an eating competition, I really would like to see that" Sa Liam och lutade sig tillbaka i stolen.
"Okey guys, I'm not started yet and I'm nearly stuffed. Can we just eat food and stop talk about food competitions?" Sa Harry.
"Sorry Harry." Sa jag och reste mig. "But, I'm hungry and I'm going for some more. Niall, wanna join?"



Louis perspektiv:
Jag har aldrig sett en tjej äta så mycket. Hon och Niall borde verkligen ha den där mattävlingen och se vem som kan äta mest. Nu var vi på stranden och njöt av att det var sommar. Jag och Emma gick en lite sväng längs strandkanten och hon visade runt mig och vi kom fram till en flytbrygga och såg några utan flytvästar spring ut på den.
"What are they doing?" Frågade jag och tittade på Emma.
"Look now" Sa hon och pekade mot de. De hoppade från bryggan och simmade antingen in eller klättrade upp på bryggan i och hoppade i igen.
"Come on" Sa jag tog tag i hennes hand och sprang upp på bryggan. Den var varmare än man väntade och jag skulle bli väldigt förvånad om jag inte hade blåsor när jag kom upp till stranden igen. När vi kom längst ut på bryggan stannade vi och tittade ner i vattnet. Det var säkert 20 meter ner och jag började tänka på Zayn som var ganska vattenrädd, men den har blivit bättre. Så tittade jag på Emma som stod bredvid mig. Hennes bruna hår fladdrade i vinden och hon hade gåshud på magen för det blåste lite. Jag drog henne närmare, kysste henne, lyfte upp henne i mina armar och hoppade i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0