bloglovin

Kapitel 28

Tidigare:
Emmas perspektiv:
"Så L hur är han?" Frågade Hannah.
"Han är rolig och charmig och snäll och... ja, helt underbar. Men, man får inte räkna med för mycket. Så, ringde mina föräldrar?"
"Nej, inte en enda gång. Har de ringt dig?"
"Nej, faktiskt inte" Sa jag. "Men förresten, jag gjorde matten, men kan ni förklara tal 1032..."
Nu:
Louis perspektiv:
Vi jobbade vidare med förberedelser inför turnén. Zayn gick på date med Fanny och det gick bra. De verkade gilla varandra och jag längtade efter Emma, även fast vi messade nästa hela våran vakna tid. Felicia och Alice började komma förbi oftare också, och varje dag frågade vi om vi kunde få veta vad som hänt när de och Emma hade varit själva. Men det fick vi aldrig, för det var en hemlis. Liam gick också onödigt många gånger till Milkshake City också, och nu hade han fått veta hennes namn, Nicole. Hon kom också tydligen från Sverige och går på en musikskola här i London. Han har tänkt att fråga ut henne nästa gång han går dit, vilket blir om ca en halv timme. Imorgon kväll kommer Emma tillbaka. Hoppas att jag kan vara med henne mera den här helgen.
Nästa dag:
Emmas perspektiv:
"...och så har vi matte, kemi och biologi läxa. Och glöm inte bort att vi måste öva på dansen extra mycket nästa vecka. Okej?" Sa Hannah till mig medans hon la ner läxböckerna i sin väska.
"Visst" Sa jag och stängde mitt skåp. "Vad ska ni göra i helgen da?"
"Vi ska ut till landet och fixa det sista. Ska du till L igen eller?"
"Ja och det verkar inte som om mamma och pappa märkte att jag var borta förra helgen eller att väskan är borta från hallgarderoben. De bråkar fortfarande om allt."
"Om du vill kan du flytta hem till mig"
"Nej, vi går ut om typ 9 månader, så det ska jag nog klara av" Sa jag och öppnade skolporten.
"Ja, vi får väl bara hoppas att dina föräldrar också göra det" Sa Hannah och tog upp sina solglasögon som skydd mot den starka septembersolen och då plingade min mobil till. "Möt mig nere i aulan, vi måste prata. /Rektor Lundkvist.
"Du, jag glömde en grej i skåpet. Syns på måndag va?" Sa jag och la ner mobilen.
"Visst, arrivederci mon poulette" (hej då min kycking - blir det på direkt över sättning) Sa Hannah och kastade en slängkyss till mig och jag vinkade till henne och sprang in i skolan. Jag sprang ner till aulan.
"Hallå, rektor Lundkvist?" Ropade jag i den till synes tomma aulan.
"Ja, här är jag" Sa han och kom ut på scenen. "Jag måste prata med den om pjäsen. Har du kommit någon vart?"
"Nej, jag har bara fått en svag början, tyvärr. Jag kan nog ha fått klart den efter jul, för jag måste få lite idéer. Om det är okej, men vi vill ju ha en så bra pjäs så möjligt, eller hur rektor Lundkvist?" Sa jag.
"Ja, det är självklart, för vi vill ju inte att Nathalie skämmer ut sig på skolavslutningen."
"Nej, självklart. Var det något annat?"
"Ja, du ska då ta hand om ljus- och ljudsättning. Scenografi och rekvisita ska du komma fram till också, men rapportera allt till Klas så kommer allt det du ber om att komma hit för pjäsen. Okej?"
"Okej" Sa jag och suckade tyst. Ska jag ta hand om ALLT nu? Det här kommer bli tungt.
"Var det något annat, för jag har en tid att passa" Sa jag och tittade på klockan.
"Nej, det var allt. Kom bara till mig när pjäsen är klar"
"Javisst. Ha en trevlig helg rektor Lundkvist!" Sa jag och sprang upp och ut genom skolan. Jag sprang över skolgården och bort mot bussarna. Bara jag inte hade missat den senaste. Men det hade jag ju så klart, så jag började små jogga hemåt.
Nicoles perspektiv:
Jag kollade mot dörren som öppnades och såg Liam, igen. Det var säkert fjärde gången han var här idag. Han gillade verkligen milkshakes. Eller något annat, eller kanske någon annan eftersom han går ut i det här skit vädret varenda dag, flera gånger om dagen... Nej, han gillar milkshakes, helt klart.
"Hi Liam" Sa jag när han kom fram till disken. "One or five 1D milkshakes?"
"One please" Sa han. "And by the way, what are you doing tomorrow night?". Jag trodde inte mina öron. Frågade Liam precis ut mig?
"Nothing. But I can be with you, if you want to" Sa jag och gav honom milkshaken. "Oh, right." Jag tog upp ett papper och en penna och skrev mitt mobilnummer. "Gimme me a call."
"Sure, see ya. And set this on Zayns bill, do you?" Sa han och blinkade åt mig.
"Yes of course!" Sa jag och tog upp ett papper där jag hade Liams räkningar på alla hans milkshakes, även fast han satte de på killarna.
Fannys perspektiv:
"Okey, I give up!" Skrattade jag och slog på hans armar för att han skulle sluta kickla mig. "Please, stop you're killing me". Då slutade han.
"I don't want to kill you" Sa han med en ledsen min och tittade på mig.
"Stop looking at me like that!" Sa jag och slog till honom med en kudde.
"Fine" Sa han och log mot mig.
"Guys, Liam's back, so back to the meeting" Sa Harry som stack in huvudet. "And Fay, do you have a mirror? I think Zayn need to look in one" och så gick han och jag tittade på honom. Och det behövde han verkligen efter jag slagit till honom med kudden.
"Is it that bad?" Frågade han och tittade på mig. Jag bara skrattade till svar och blev då ner puttad från hans knä och han sprang fram till spegeln som satt på väggen.
"Oh my god, it's really bad!" Sa han och försökte fixa till det.
"I'm going out to the meeting. See ya!" Sa jag och gick ut till mötet små fnissande.
Lindas perspektiv:
"Okey, and then you boys are coming up here and the dancers going there. Okey? And the light is going like this and this and the crowd going like: ahh...! Any questions?" Sa jag, eftersom jag fått reda på allt av ljud- och ljussättare och scenografen och skulle nu redovisa för alla hur det skulle se ut. Det såg inte ut som de hade några frågor, så då kunde vi avrunda.
"Okey, then we can stop and you all have a great week-end" Sa jag och så fick jag springa iväg för ett telefonmöte med några chefter.
Felicias perspektiv:
Jag satt och tittade på tv:e när mobilen plingade till. "Want to do something?" Det var från Alice. "Sure, what?" messade jag tillbaka. "A movie at my place?" "Coming!" Skrev jag och stängde av tv:en och sprang mot ytterdörren. Jag satte på mig mina Converse och tog mina nycklar, låste dörren och sprang ner för trapporna och ut på gatan. Jag sprang bort två kvarter och in genom porten och upp tre våningar och knackade på första dörren.
"Hi!" Sa jag när Alice öppnade dörren.
"Hi" Sa hon och vi kramades och jag gick in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0